MINI RUKOMET RUKOMET

ZA SVAKU POHVALU: Uz tradicionalno druženje i igru ispratile ovu godinu

Ženski rukometni klub Colapis iz Ozlja je u dvorani Osnovne škole Žakanje obilježio kraj ove godine uz tradicionalno druženje kroz igru i prigodni domjenak.

Trener Albert Bukovac je u ŽRK Colapis s područja grada Ozlja te Žakanja, Kamanja i Ribnika okupio 40 djevojčica između 2010. i 2013. godišta koje se natječu u Međužupanijskoj ligi mini rukometa. Treniraju u Ozlju i Žakanju. Četiri djevojke iz ozaljskog kluba neko vrijeme već igraju za ekipu iz Karlovca. Ema Zvonarić nastupa za RK Trešnjevku iz Zagreba te je nakon prvog dijela prvenstva najbolji strijelac 3. Hrvatske seniorke lige, a Anja Vida Lukšić igra za seniorsku ekipu Trešnjevke u 1. HRL.

Prate njihov igrački uspon i daju im punu podršku. „Svim našim djevojkama koje igraju u klubovima izvan svog matičnog kluba Colapis želim puno sportskih uspjeha te da tako uspješno nastave igrati i u proljetnom dijelu natjecanja“, napisao je na Facebook profilu kluba ŽRK Colapis trener Albert Bukovac.

  • Biti trener nije posao već poziv i način života. Vodiš mlade ljude i kroz sport ih uz pomoć njihovih roditelja i učitelja pripremaš za život. Ne vrte se tu milijunski poslovi, stjecanje velikih moći i položaja. To je prije svega velika odgovornost – kaže Bukovac, profesor Kineziologije.