RUKOMET

U uvertiri prvenstva KA-rukometaši svladali riječki Zamet 23:21 i time najavili ambicije u prvenstvu

Rukometaši Karlovca odigrali su u petak, 18. rujna 2020., u Školskoj sportskoj dvorani prijateljski susret s riječkim Zametom koji je završen pobjedom Karlovca 23:21 (13:13).

Za Karlovac su nastupili: Radočaj, Glumac, Jurčević, Horvat, Domagoj Smojver 3, Capan 3, Begić 4, Janjanin, Bosiljevac, Frketić, Baršić, Bačić 4 (3), Hrvojević 1, Mrljak 1, Crnković 2, Magdić, Dominik Smojver 5 (1), Čavlović i Makarun. Trenerica Tatjana Rašić.

U prvoj četvrti utakmice Karlovčani su imali prednost između dva i tri gola da bi pred kraj prvog poluvremena Riječani su uspjeli poravnati pa se na odmor otišlo s egalom. Nastavak susreta donio je puno bolju igru domaćeg sastava. Tek pred kraj je prvoligaš malo popustilo što je premijerligašu pomoglo tek za podnošljiviji poraz. U domaćem sastavu standardno su se istakli braća Smojver i Bačić.

Trenerica Rašić i njen savjetnik za struku Dinko Đanković imaju razloga za zadovoljstvo pripremama, ali i pojačanjima – Smojverima i Crnkovićem koji daju obol ovoj momčadi čije su ambicije sad porasle.

HRK Karlovac 26./27 rujna otvara prvenstvo dvobojem s momčadi Senja koji se igra na parketu dvorane kraj Korane.

Foto: B. Obradović/HRK