RUKOMET

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Poraz manje bitan, važnije je da je trener zadovoljan igrom

Igračice RK Škola rukometa Karlovac izgubile su u Zagrebu, u prijateljskoj utakmici od jake i iskusnije Trešnjevke, 29:16 (14:8).

Za RKŠR Karlovac su nastupile: Pavletić, Bačić 5, Kučinić 2, Vuković 2, Španić 1, Medved 2, Peretić, Korač 1, Krznarić 1, Stepić 2, Kramarić, Devčić, Perković, Benić, Skočibušić, Ištvanić, Keča (15+0). Trener Dražen Keča.

Na strani karlovačkih igračica bilo je dosta promašaja a što je vjerojatno posljedica treme spram vrlo jake ekipe zagrebačke Trešnjevke koja se pojačala kako bi osvojila naslov u 2. Hrvatskoj ligi Zapad i plasirala se u viši rang a što je osnovni cilj protivnica ekipe RK Škola rukometa Karlovac koja, unatoč porazu nije razočarala igrom i pristupom igri, tako da trener Keča može biti zadovoljan prikazanom igrom. Iskoristio je tu utakmicu da bi u „vatru“ pustio i mlađe igračice.

Prvenstvo u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi zapadne skupine počinje 26/27. rujna. RK Škola Rukometa Karlovac u prvom kolu na parketu ŠSDF na Rakovcu dočekuje riječki Zamet.

Foto: B . Obradović/HRK