RUKOMET

RUKOMETNO VJENČANJE: Dominik rekao DA Tamari, a klub još neko vrijeme ostavio na čekanju!

Dominik Smojver (30), kružni napadač HRK Karlovac potpisao je životni ugovor s Tamarom Savić. Dominik i Tamara otvorili su tako sezonu vjenčanja rukometaša jer već danas odlaze na vjenčanje bivšem suigraču i najboljem hrvatskom rukometašu, a možda i europskom – Luki Cindriću. Sretno svima!

U nazočnosti kumova i pred svećenikom preč. Matijom Pavlakovićem, rektorom Međubiskupijskoga sjemeništa u Zagrebu te bivšim karlovačkim rukometašem i sinom Ivana Pavlakovića – trenera golmana u HRK Karlovac, rekao je sudbonosno DA svojoj dugogodišnjoj izabranici Tamari Savić – kćerki člana Uprave HRK Karlovac Borislava Savića. Vjenčanje je održano jučer u župnoj crkvi na Kamenskom.

I da sve ostane u rukometnom duhu ceremoniji vjenčanja svjedočili su njegov brat rukometaš istoga kluba Domagoj, predsjednik kluba u ostavci Ivica Frketić i naravno svi njegovi suigrači, a iz Njemačke je na svadbu potegnuo i bivši vratar karlovačkog kluba Denis Karić, sada igrač i trener u jednom njemačkom trećeligašu.

I da zaključimo – Dominik je potpisao „ugovor“ s Tamarom tako da klub još neko vrijeme ostaje na čekanju! Da li će tata Stipe Smojver, također član Uprave kluba i svekar Boro, uspjeti s Dominikom dogovoriti kakav ugovor za zajednički klub još se ne zna jer je mlada svog mladoženju hitro odvela u karantenu kako ne bi otišao na pripreme kluba. Gdje? E to nikome nisu htjeli reći. Kako je Dominik još u dobroj formi – izdržat će on i taj trening!


Dominik Smojver igračku je karijeru započeo u Karlovcu sa 16 godina, igrao je u Vinkovcima, Sloveniji, Mađarskoj … i prije koju godinu vratio se u Karlovac gdje je jedan od oslonca momčadi. Odličan je igrač koji na svakoj utakmici daje sve od sebe. Bio se okitio i naslovom kadetskog prvaka i juniorskog viceprvaka Europe te osvajanjem drugog mjesta na Mediteranskim igrama u kategoriji kadeta.