MINI RUKOMET RUKOMET

Rukometni kamp u Selcu: Pedesetak mladih rukometnih nada iz Karlovca i Slunja uživaju u treninzima i ostalim aktivnostima

U specifičnim okolnostima uz uvažavanje svih epidemioloških preporuka mladi rukometaši i rukometašice, polaznici Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac, dolaskom u Hostel Karlovac u Selcu nastavili su i ove sezone tradiciju dužu od dva desetljeća. Rukometni kamp podijeljen je u dvije skupine od kojih će se svaka zadržati po tjedan dana.

Preko pedesetak malih rukometašica i rukometaša iz Karlovca i Slunja vrijedno treniraju dva puta dnevno, ali još im uvijek ostaje dovoljno vremena i za društvene aktivnosti, šetnju, kupanje i razna druge igre.

Kako ove godine u Hostelu još nema stranih gostiju uživaju i u punom komforu. Da sve bude kako treba i kako je zamislio karlovački „rukometni mag“ Miloš Đanković brine se njegov stručni stožer od deset trenera i pomoćnog osoblja koji ništa ne prepuštaju slučaju.

– Nevjerojatno je koliko se promijenio izgled i usluga hostela u zadnjih par godina. Ovdje lako zaboravite na sve. Uvijek nam je bilo lijepo i imam osjećaj da nikada nismo imali ovakve uvjete za treninge i odmor. O srdačnosti osoblja bespotrebno je trošiti riječi. Sjajni su! Zaključio bih da je lijepo biti gost Karlovčanin u svom Hostelu Karlovac u Selcu – rekao nam je prvi logističar Škole nezamjenjivi Ivica Rukavina, otac perspektivnog mladog rukometaša Ivana koji nažalost zadnju godinu dana više ne nastupa u bojama karlovačkog rukometnog prvoligaša.