MIX

Pandemija koronavirus: Karlovački cener ipak će biti održan, biciklijada „4 rijeke“ se otkazuje

Zbog novonastale situaciju sa koronavirusom Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdao je preporuku da se utrke Karlovačkog cenera otkažu radi zaštite zdravlja sudionika, organizatora i građana. Međutim, organizator Cenera nam se javio i rekao da utrka sada više ne može biti odgođena već da će se održati u već ranije planiranom vremenu.

Stožer je dao i preporuka za otkazivanjem događanja manifestacije Zvjezdano ljeto, u nedjelju, 12. srpnja i ponedjeljak 13. srpnja 2020. godine. Sukladno tome iz Sportsko rekreacijskog kluba Pedala Laganini su nam javili da se odgađa biciklijada „Četiri karlovačke rijeke“ koja se trebala održati u nedjelju, 12. srpnja.

S obzirom na sve navedeno Grad Karlovac je donio odluku o otkazivanju svih aktivnosti Zvjezdanog ljeta i budnice ulicama grada, 13. srpnja. Kao i dosad Stožer CZ grada Karlovca na dnevnoj razini provodi Odluke Stožera CZ Republike Hrvatske i prati stanje te sukladno uputama postupa.

Odgovornim ponašanjem čuvamo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana te doprinosimo funkcioniranju poslovnih i životnih procesa i očuvanju radnih mjesta. Budimo odgovorni!“, poručuju iz Stožera civilne zaštite grada Karlovca.