RUKOMET

RUKOMETAŠICE KARLOVCA: Pobjeda od deset golova razlike za mirniji nastavak natjecanja

Rukometašica RK Škola rukometa Karlovac su u prvenstvenoj utakmici 8. kola u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad zasluženo sa 10 golova razlike, 37:27 (20:16) nadigrale ekipe Zaprešića.

Pobjeda karlovačkih rukometašica bila je očekivana i ona je na neki način najava boljih rezultata nakon slabog starta. Do kraja susreta domaće rukometašice su bez većih problema održavale prednost pa je trener Dražen Keča u igru uveo i manje iskusne igračice. Slično se od njih očekuje i u sljedećem 9. kolu 2. HRL Zapad kad igraju u Samoboru.

Pohvalu na dobroj igri i uvjerljivoj pobjedi zaslužuje sve igračice, a kao i u svim prethodnim utakmicama istakle se igrom i efikasnošću Petra Bačić s 11 i Kristina Vuković s 10 postignutih golova. Na golu domaćih klasika – trenerova kći Patricija Keča sa 18 obrana.

Za RKŠR Karlovac su nastupile: Bačić 11, Stepić 6, Peretić 5, Španić 2, Vuković 10 (2), Korač 1 (1), Pavletić, Kučinić 1, Devčić, Perković, krznarić 1, Skočibušić, Rajčić, Spudić, Keča (18+1), Benić. Trener Dražen Keča.

Igračice RKŠR Karlovca su trenutno na 8. mjestu ljestvice sa 6 bodova.

Foto: R. Fajt/Kaportal