NOGOMET

3. HNL SREDIŠTE: U velikoj želji da dođu do bodova plavo-bijeli poraženi od Španskog

U utakmici 16. kola 3. Hrvatske nogometne lige skupina Središte, zagrebačko Špansko zaustavilo je pobjednički niz Ćukove momčadi pobijedivši ih na travnjaku stadiona „Branko Čavlović–Čavlek“ sa 2:0 (1:0).

Gosti su sa 0:1 poveli u 30. minuti preko Kolumbijca Garizadoa. Jazvić je dvadeset minuta kasnije, u 50. minuti, s 18 metara zatresao mrežu domaćeg vratara Bermanca za vodstvo Španskog od 0:2.

Bila je to vrlo važna utakmica za Karlovac u kojoj su karlovački plavo-bijeli „izgorjeli“ u prevelikoj želji da izvuku povoljan rezultat, a i sreća im ovoga puta baš i nije bila naklonjena. Nažalost nije ih išlo, previše su griješili, na promašivali se, a iskusni gostujući nogometaši vrlo dobro su znala kako pogreške domaćih nogometaša iskoristiti u svoju korist. Na kraju zasluženo odnose bodove s „Čavleka“.

Karlovac 1919 nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Basar, Mićunović (od 61. Kelava), Ramić (od 53. Vratarić), Marinić, Bagarić, Čakarić (od 53. Turkalj), Maletić, Prpić, Dedijer (od 61. Kurečki), Knezović.

Do kraja ovog dijela prvenstva NK Karlovac 1919 igra još dvije utakmice, kod kuće sa pretposljednjom Mladosti a gostuje kod devetoplasirane Bistre.

Foto: R. Fajt/Kaportal