RUKOMET

RUKOMET-ŽENE: Trener Dražen Keča još uigrava ekipu i traži najbolju postavu

Rukometašice Škole rukometa Karlovac odigrale su u dvorani OŠ Dubovac prijateljsku utakmicu protiv ekipe Samobora i upisale drugi poraz u ovom pripremnom razdoblju. Samoborčanke su pobijedile rezultatom 29:23 (12:12).

Moglo bi se zaključiti kako je ovo bio susret s dva različita poluvremena. U prvom dijelu domaće igračice su koliko-toliko držale rezultat, a u nastavku utakmice gostujuće ekipa je odigrala bolje i organiziranije za razliku od Karlovčanki koje su pale u igri. To je bilo i za očekivati jer je ovo tek početak priprema i drugi prijateljski susret RKŠR Karlovac u kojem trener Dražen Keča uigrava ekipu i još uvijek traži najbolju postavu. Do početka prvenstva još ima dosta vremena za uigrati se tako da ovaj poraz nikoga ne bi trebao zabrinjavati.

Marija Kusanić je i u ovoj utakmici bila najbolji strijelac kod domaćih sa 6 postignuta gola, a Patricija Keča je bila odlična na golu sa 13 obrana.

RK Škola rukometa Karlovac: Stepić 5, Kusanić 6, Kučinić 3, Medved 2, Peretić 2, Razumić 2, Krznarić 1, Bačić 1, Bekić, Blašković, Ištvanić, Devčić, Skočibušić, Čović 1, Keča, Perković, Lapić, Šoštarić. Trener Dražen Keča.

Foto. R. Fajt/Kaportal