RUKOMET

Prijateljska rukometna utakmica: Bez obzira na poraz Rašić nema razloga biti nezadovoljna

Nakon Zameta gdje su odigrali prvu prijateljsku-trening utakmicu, drugi takav ogled u ovoj fazi priprema karlovački rukometaši imali su u dvorani na Rakovcu gdje su ugostili još jednog premijerligaša, RK Varaždin 1930. Susret je završen pobjedom gostiju 27:22 iako je na poluvremenu bilo dva razlike za domaćina (15:13).

Za Karlovac su nastupili: Radočaj, Glumac, Horvat 1, Smojver 4, Capan 1, Begić 1, Janjanin, Bosiljevac 2, Frketić 1, Ćelić 1, Bačić 5 (2), Hrvojević, Crnković 1, Magdić, Frketić, Smojver 5 (2), Čavlović.

Bivši igrač Karlovca a sada Varaždina, Tomislav Špruk, postigao je 5 golova za svoju momčad.

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je karlovačka momčad bila ravnopravan protivnik do 20 minuta prije kraja susreta i trenutka kad je trenerica Rašić u igru uvela rezervi sastav. Varaždinci su iskoristili tu izmjenu i s nekoliko brzih akcija odlijepili se na nedostižnih 5 golova razlike (17:22) a nakon čega je pobjednik ovog prijateljskog susreta bio riješen. Bez obzira na poraz trenerica karlovačke momčadi Tatjana Rašić nema razloga biti nezadovoljna.

Treću pripremnu utakmicu Karlovac bi trebao odigrati tijekom sljedećeg tjedna u gradu rukometa, u Bjelovaru, a nakon toga, 9. rujna, ugostit će križevački KTC čiji dres već neko vrijeme nosi bivši karlovački igrač Matija Perajica.

Foto: Aldo Navialić