RUKOMET

Premijerligaš tek u završnici prijateljskog ogleda s prvoligašem osigurao minimalnu pobjedu

Igrači HRK Karlovca odigrali su u Sesvetama drugi ovosezonski prijateljski-trening susret s istoimenom domaćom momčadi RK Sesveta, članom Premijer lige. Utakmica je završena minimalnom pobjedom domaćih rukometaša 24:21 (11:11) u čijim redovima, podsjetimo, igra bivši karlovački rukometaš Ivan Rukavina.

Za HRK Karlovac su igrali: golmani Glumac, Radočaj i Domjančić, igrači Dominik (5) i Domagoj (4) Smojver, Capan 1, Begić 3, Horvat, Bačić 5 (2), Hrvojević, Crnković, Frketić, Bosiljevac, Baršić 2 81), Mrljak, Magdić 1 i Makarun. Trenerica Tanja Rašić.

Poraz Karlovca nimalo ne bi trebao brinuti stručni stožer karlovačkog prvoligaša južne skupine zato što su im upravo utakmice s jakim protivnicima itekako potrebne. Veći dio utakmice igrala je jača postava, a priliku su dobili igrači s klupe, što je u svakom slučaju dobro, poglavito što su tek u toj završnici Sesvećani osigurali pobjedu.

Kod Karlovca bi trebalo istači iskusne i efikasne Ivana Bačića i Dominika Smojvera, a na strani Sesveta Topića, Matića i Perića. Karlovčanin Rukavina je svojima zabio 3 gola od kojih 2 iz sedmerca.

Sljedećeg tjedna HRK Karlovac igra prijateljsku utakmicu u ŠSD na Rakovcu s drugoplasiranom ekipom sjeverne skupine 1. Hrvatske rukometne lige, momčadi kutinske Moslavine.

Foto: R. Fajt/Kaportal