RUKOMET

PREMIJERKA: Karlovčani se u Trogiru potpuno raspali, izgubili s 14 golova razlike

U 3. kolu Paket 34 Premijer lige rukometaši Karlovca igrali su u Trogiru s istoimenom domaćinom. Utakmica je završena rezultatskom katastrofom karlovačke momčadi koja je izgubila s 14 golova razlike, 29:15 (14:6).

Moglo se pretpostaviti da momčad trenerice Tanje Rašić u Trogiru očekuje teško gostovanje i da će, isto tako teško, doći do pobjede, ali se nitko niti u snu nije mogao ponadati da će u zabilježiti toliko težak poraz, pogotovo nakon što su u prethodna dva meča pokazali solidne partije. Stoga zvuči nevjerojatno je da su Trogirani toliko bili bolji od Karlovčana čija se igra, praktički, raspala.

Karlovac je u prvih 30 minuta postigao samo 6 golova, a u preostalih 30 minuta dali su 9 golova. Što su radili strijelci kojima je postotak šuta bio samo 38,5 posto i, kakva je to bila obrana?! Prema izvješću s utakmice može se zaključiti da je jedina svjetla točka u karlovačkoj momčadi bio Ivan Rukavina.

HRK KARLOVAC: Kajba, Grčić 1, Benić 1, Capan, Janjanin, Crnković 1, Domagoj Smojver 2, Rukavina 4, Loparac, Šalković, Hrvojević 2, Mrljak 1, Kojčin, Čulo 1, Domjančić i Dominik Smojver 2. Trenerica Tatjana Rašić. Nisu igrali Bačić, Stipetić i Bosiljevac.

Nakon tri kola Karlovac ima 1 bod i posljednji je na ljestvici skupine A. U subotu, 30. rujna, u 4. kolu na domaćem parketu, igraju s RK Osijekom. Mogla bi to biti utakmica odluke koju bi domaćin svakako trebao dobiti i popraviti bodovno stanje. Ako izgube, tada je sve moguće pa i prerani oproštaj od Premijerke. Zasigurno da im nije lako zato bi im u subotu podrška s tribina bila itekako važna.


U 1. kolu 2. Hrvatske rukometne lige zapadne skupine igračice Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac u nedjelju, 24. rujna, igraju u Opatiji s ekipom Liburnija Opatija (20 sati).


Foto: Silvijo Selman