NOGOMET

SUPERSPORT 2. NL: Karlovčani preko Budimira i Jagatića do prvenstvenih bodova u Hrvacama

Nogometni klub Karlovac 1919 je šesto prvenstveno kolo igrao u mjestu Hrvace pored Sinja gdje ih je dočekala istoimena domaća momčad, a susret je završen pobjedom karlovačke momčadi s rezultatom 1:0 (1:0).

Strijelac pobjedničkog gola za Karlovac bio je Josip Budimir u 29. minuti, a karlovački vratar Ivan Jagatić obranio je kazneni udarac i tako uz strijelca Budimira pomogao svojoj momčadi da se iz Hrvaca u Karlovac vrate s bodovima.

NK KARLOVAC 1919: Jagatić, Bunoza, Gabrijel Stepinac, Ribar, Paracki, Kristaj, Zavalić, Viduka (od 46. Pamić), Pausić, Tankosić (od 22. Budimir) i Haoran Li (od 62. Kurečki). Karlovčani su peti na tablici s 10. bodova.

Nakon ove pobjede koja im je važna i za samopouzdanje u nastavku natjecanja Karlovac je peti na ljestvici s 10. bodova, a u 7. kolu na domaćem travnjaku, u subotu 30. rujna (18 sati), igraju s ekipom Dugog Sela.


U 6. kolu skupine A 4. Nogometne lige Središta Nogometni klub Ilovac domaćin je u nedjelju 24. rujna od 10 sati na igralištu u Ilovačkoj šumi momčadi Blata iz Zagreba.


Foto: Silvijo Selman