OSTALI SPORTOVI VESLANJE

VESLAČI IZABRALI: Bruno Rogić stari-novi predsjednik VK Korana! Dobio je 92 glasa a protukandidat Tihomir Jarnjević 71 glas

U okolnostima pandemije koronavirusa i mjera Stožera civilne zaštite održana je Izborna skupština Veslačkog kluba Korana. Od ukupno 177 glasača s pravom glasa glasovalo je 166 glasača ili nešto više od 97,08 posto članova Korane. Od toga je 69 glasača (41,56%) glasovalo dolaskom na glasačko mjesto od čega je ispravnih listića bilo 68, a neispravan jedan glasački listić. Elektronskom poštom glasalo je 95 glasača (57,22%), ispravnih listića bilo je 93, neispravna su bila dva listića. Svega dva glasača glasovalo je slanjem putem pošte i oba su listića bila ispravna.

Za novog predsjednika VK Korana izabran je Bruno Rogić, dosadašnji predsjednik VK Korana, kao i njegov tim Upravnog odbora te Nadzorni odbor. Lista Brune Rogića dobila je 92 glasa, a lista njegova protukandidata Tihomira Jarnjevića 71 glas.

Preuranjeno veselje – veslački veterani

Prihvaćeno je izvješće Predsjednika o radu kluba, izvješće Stručno-programskog povjerenstva, izvješće Nadzornog odbora, razrješnica predsjedniku, dopredsjednicima, članovima Upravnog i Nadzornog odbora te izbor predsjednika i njegov prijedlog za dopredsjednika i članove Upravnog i nadzornog odbora.

Radi listića koji su slani poštom proglašavaju se privremeni rezultati. Konačni rezultati proglasit će se u srijedu, 3. ožujka 2021. godine, a nakon dodavanja pristiglih, poštom poslanih glasova. Kako takovih glasova neće biti puno pobjeda Brune Rogića biti će tada i službeno verificirana.