NOGOMET

NK DOBRA NOVIGRAD: Zadovoljni odrađenim pripremama očekuju nastavak proljetnog prvenstva

Seniori Nogometnog kluba Dobra iz Novigrada na Dobri boravili su od 25. do 28. veljače 2021. godine u Hostelu Karlovac u Selcu, na tradicionalnim zimskim pripremama na moru.

U sklopu priprema odigrana je prijateljska utakmica s Nogometnim klubom Draga iz Mošćeničke Drage koja je završila rezultatom 3:2 za Novigrađane. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Bižić (2) i Marković (1).

Za NK Dobru su nastupili: Jurica Grčić, Marin Ivančić, Tihomir Mržljak, Marko Bišćan, Matija Vuljanić, Filip Furač, Mirko Bižić, Tomislav Stojković, Luka Lipošćak, Igor Škarjak, Dario Dukovčić, Marinko Marković, Željko Bišćan, Jozo Ljubić, Ivan Frketić i Neven Petančić.

Stručni stožer: trener Filip Poturica, sportski direktor Alen Baršić, tehnički direktor Renato Pavlešić, stručni savjetnici Jurica Žitko i Ivan Trbušić te tajnik kluba Renato Palajsa izrazito su zadovoljni odrađenim pripremama.

– Lijepo vrijeme te ugodni klimatski uvjeti maksimalno su iskorišteni, između ostalog i za rehabilitaciju oboljelih i ozlijeđenih igrača Filipa Milinkovića, Dražena Belavića i Gorana Muse za koje se očekuje brzi povratak u sastav – kaže Ivan Frketić.

Ovime su, poručuju, zadovoljeni svi preduvjeti za dobar ulazak u proljetnu natjecateljsku sezonu u 2. Županijskoj nogometnoj ligi gdje su Novigrađani nakon prvog dijela drugi na ljestvici s 25 bodova, četiri manje od vodećeg Cetingrada i dva boda više od trećeplasiranog Barilovića.

Foto: NK Dobra Novigrad