OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

UDRUGA DODIR PRIRODE: Počeli upisi u sezonu 2021. “Zajednička trčanja RaN 047”

Udruga Dodir prirode počinje s upisima novih članova u program “Zajednička trčanja RaN 047” (škola trčanja) koja će se provoditi u večernjim terminima preko tjedna i jutarnjem terminu vikendom.

Početak treninga: 01.03.2021.
Vrijeme treninga: večernji sati – 19,00, 19,30
Mjesto treninga: Foginovo – atletski

Zadnjih godina svjedočimo ekspanziji rekreativnog trčanja, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Zdravstvene dobrobiti umjerenog bavljenja rekreativnom sportom pod stručnim vodstvom su jasne svakoj odrasloj osobi. Vrlo važno je da se osobe u odrasloj dobi odluče za ulazak u svijet rekreativnog trčanja na način da se uključe u sportski kolektiv koji je stručno vođen, kako bi imali strukturirane i primjerene treninge.


Prioriteti udruge jesu:
• Vaše zadovoljstvo
• Vaš napredak
• Naše zadovoljstvo


Sve to nudi program Škole trčanje udruge Dodir prirode pod vodstvom najuspješnije trkačice grada Karlovca u zadnjih 10-ak godine Gabrijele Šalković, licenciranog trenera atletike kao i uspješnog trkača Antonia Pintura, te još iskusnih trkača i u Karlovcu poznatih sportaša.

– Trčanje je, uz hodanje, najprirodniji, urođeni, oblik kretanja i jasno je da na neki način trčati znamo svi, ali u praksi to baš i nije tako jednostavno. Kako bi vaš trkački početak prošao što bezbolnije tu smo za vas. Kao što i sam naziv naše udruge sugerira, bit će vam omogućeno treniranje u svim vremenskim uvjetima i u svim prirodnim okruženjima. Tome mogu posvjedočiti naši dugogodišnji članovi koji su u proteklih pet godine unaprijedili svoje zdravlje, kvalitetu života, trkačke sposobnosti i ne manje važno, stekli su prijatelje za cijeli život. Veselimo se novim polaznicima i novoj trkačkoj sezoni – ističe Gabrijela Šalković, predsjednika Udruge.

– Zbog, još uvijek, aktualne pandemije korona virusom nismo u mogućnosti održati uvodni sastanak. Sve vama važne obavijesti dobiti ćete putem e-maila – dodaje.

Dostupni su i na brojeve mobitela 095 885 46 00 (Gabrijela) i 091 548 0 66 (Antonio).

www.udruga-dodir-prirode.hr

Foto: Dodir prirode/arhiva