OSTALI SPORTOVI TENIS

LUĐAK NA TERENU: Nick Kyrgios vikao na brata da makne svoju djevojku iz njegove lože

Najveća australska teniska zvijezda Nick Kyrgios uspješno je započeo svoj put na prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu. Kyrgios je sa 6:4, 6:4, 6:4 svladao Portugalca Frederica Ferreriru Silvu, no o tom se meču naveliko priča u australskim medijima zbog nečega drugog.

Ludi Australac grčkih korijena počeo je gubiti živce već na početku meča kada je Portugalac poveo s 2:0. U jednom se trenutku Kyrgios zaderao prema svojoj loži, netko ga je tamo posebno živcirao. Prvo je nešto mrmljao sebi u bradu, a potom se zaderao da su ga svi dobro čuli.

– Reci svojoj djevojci da se makne iz moje lože.

U loži su bili njegov otac Giorgos, sestra Halimah te brat Christos sa svojom djevojkom Aliciom Gowans. Jasno je na koga je mislio.Ja sam luđak na terenu. Bilo je to u žaru borbe, tako nešto – pokušavao je objasniti Kyrgios nakon meča.

– Dosta ljudi ima ispade, trebate ih samo verbalizirati i izbaciti iz sebe. Često je netko drugi meta, a to me smiri i počnem igrati pristojan tenis – kaže nevjerojatni Kyrgios, koji se prije nekoliko dana toliko posvađao sa sucem da je htio prekinuti meč.

Novinari su ga pitali zašto mu je smetala bratova djevojka, inače višestruka prvakinja u bodybulidingu. No Kyrgios se pravio lud.

– Ma ne, nije to ništa protiv nje.

Foto: Instagram