OSTALI SPORTOVI STRELJAŠTVO

Seniorke Streljačkog kluba Karlovac dominirale u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvu Hrvatske

Karlovački strijelci i strijelkinje postigli su odlične rezultate na U Čakovcu je, u organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza (HSS) održano prvenstvu Hrvatske u gađanju malokalibarskom puškom (nacionalni program) na kojem su nastupili i karlovački strijelci i strelkinje iz seniorske vrste SK Karlovac i SK Policajac.

Strelkinje Karlovca osvojile su prvo mjesto i naslov prvakinja Hrvatske u ekipnoj konkurenciji (Lana Krnić, Jasmina Svilić i Gabriela Pleš). Drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji osvojile strijelkinje SK Policaja (Maja Tutek, Aleksandra Petrović i Anita Vučinić Šimić).

U pojedinačnoj konkurenciji Lana Krnić je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a Jasmina Svilić treće mjesto i brončanu medalju. Prvo mjesto osvojila je Danijela Tenšek iz SK Savica iz Zagreba.

U muškoj konkurenciji ekipa SK Karlovac osvojila je ekipno treće mjesto i brončanu medalju (Siniša Kotur, Nikola Grčić i Davor Mihalić). Nikola Grčić osvojio je četvrto mjesto u pojedinačnoj konkurenciji u gađanju malokalibarskom puškom.