OSTALI SPORTOVI VESLANJE

Ema Hodak i Igor Šušnjar u skifu te Mauro Bauer i Šušnjar u dvojcu na pariće, osvojili prva mjesta na regati Croatia Open

Dvodnevna regata Zagreb Open 2020. održana je protekli vikend (4. i 5. srpnja) na regatnoj stazi jezera Jarun u Zagrebu na kojoj su sudjelovali klubovi iz Hrvatske i Slovenije ali veslačica i veslači Veslačkog kluba Korana iz Karlovca.

Organizatori te međunarodne veslačke regate bili su Veslački savez Zagreba, Hrvatski veslački savez i Veslački klub Trešnjevka. Veslački savezi iskoristili priliku za nastup na toj regati i da isprobaju kombinacije veslača iz različitih klubova, kandidate za nastupe u reprezentaciji.

Rezultati 1. dan (subota 4. srpnja):
Ema Hodak je u samcu za kadetkinje B osvojila 1. mjesto u A finalu. Prvo mjesto u A finalu osvojio je i dvojac na pariće za juniore B u kojem su veslali Igor Šušnjar i Mauro Bauer. Četvrto mjesto u finalu B osvojio je Mario Konjevoda u samcu za juniore A.

Rezultati 2. dan (nedjelja 5. srpnja):
Igor Šušnjar je pobijedio u A finalu utrke skifova za juniore B. U istoj kategoriji, također u A finalu, Mauro Bauer je zauzeo 5. mjesto. Jan Latković i Josip Jakšić zauzeli su 3. mjesto u A finalu utrke dvojca na pariće za kadete A. Kombinirana posada dvojca na pariće za juniore A u kojoj su nastupili KaVeKaš Mario Konjevoda i Frano Škojo član osječkog Iktusa, osvojio je 5. mjesto u A finalu.