OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

Ovogodišnji malonogometni hakl dubovačkih veterana u Selcu završen pobjedom Bijelih

Iako su mnogi već zaboravili na ljeto i ljetne praznike zahvaljujući lijepom vremenu i toplom moru plaža Hostela Karlovac još uvijek je zanimljiva kupačima, ali i sportaša. Ovogodišnju po svemu specifičnu i nikad skromniju turističku sezonu osvježili su veterani Rukometnog kluba Dubovac koji su u nekad popularnom karlovačkom dječjem odmaralištu proveli mini sportski vikend.

Sve redom nekadašnji vrsni rukometaši i nogometaši nakon zajedničkog druženja i kupanja odigrali su tradicionalan nedjeljni malonogometni hakl koji ima višegodišnju tradiciju. Školsku sportsku dvoranu u Karlovcu zamijenilo je rukometno igralište Hostela u Selcu. U neizvjesnom susretu koji je sa zanimanjem pratio nemali broj gledatelja s obližnje terase hostelskog kafića, bolji su bili Bijeli koji su sa 7:5 nadigrali Modre. Ako je netko mislio da su momčadi sastavljene prema o navijačkim afinitetima prevario se – većina ih su Modri!

Sve je po već ustaljenoj tradiciji fotografski ovjekovječeno i odmah postavljeno na službenu stranicu dubovačkih rukometaša- veterana gdje će slika pobjednika ostati do slijedećeg hakla u nedjelju.

– Oduvijek sa posebnim veseljem dolazimo u naše Selce. Ovakva druženja održavaju nas na okupu i puno nam znače. Osim odličnog vremena i toplog mora Hostel ima sasvim drugačiji izgled što nas je ugodno iznenadilo. Kao i uvijek do sada osoblje je vrhunsko, sigurno se vraćamo iduće godine u isto vrijeme – rekao je Damir Prezelj.