GOLF OSTALI SPORTOVI

GOLF: Prvenstvo klase Mid (+30): Ozrenu Bajsu odlično 2. mjesto, sveukupno je na međunarodnom Otvorenom prvenstvu zauzeo 7. mjesto

Zagrebačko golf igralište u Blatu bilo udomilo je 17 golfera na međunarodnom Otvorenom prvenstvu Hrvatske za gospodu (najbolji u sklopu kojega je održano i prvenstvo klase Mid amatera (+30). Pored golfera iz Hrvatske nastupili su i golferi iz Francuske, Poljske i Rusije.

Sveukupnio pobjednik Otvorenog prvenstva je Ivan Ninković (GK Pula), drugo mjesto zauzeo je Ivan Vučemil (GK Riverside Zagreb) a treće Francuz hrvatskih korijena, Artur Mijić (GC Bondeus).

Zagrepčanin Ozren Bajs koji nastupa u dresu karlovačkog GK 4 Rijeke, zauzeo je solidno sedmo mjesto. Karlovčanin Božidar Brajković (GK 4 Rijeke) plasirao se na petnaesto mjesto.

U natjecanju za klasu Mid (+30) Ozren Bajs je zauzeo odlično drugo mjesto. Brajković je bio osmi. Podsjetimo da je Bajs igra u vrlo dobroj formi, bio je najuspješniji igrač zadnja dva kola nedavno završenog klupskog prvenstva Hrvatske.