ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

OTVORENA SEZONA U DVORANI: Odličan nastup svih karlovačkih atletičarki i atletičara na prvom ovogodišnjem natjecanju

Odličan nastup na Otvorenom prvenstvu Zagreba, prvom ovogodišnjem natjecanju, imala je Karlovčanka Helena Valentić. Prvo mjesto osvojila je u utrci na 3000 metara uz nastup još 14 atletičarki. Druga je Zagrepčanka Šimunović zaostavši čak 15 sekundi iz Valentić.

Druga karlovačka atletičarka Hela Rakamarić zauzela je drugo mjesto u utrci na 1000 metara, a Valentić je u istoj utrci bila treća. Pobijedila je Kristina Dudek iz AK Zagreb. U muškoj konkurenciji Bruno Belčić, novi-stari najbolji sportaš Karlovca, bio je drugi na 1000 metara uz nastup još 19 atletičara. Pobijedio je Riječanin Bloudek, a Karlovčanin Lovro Kasunić je u istoj utrci bio deseti. U utrci na 600 metara Andrej Belčić bio je peti, a Borna Burić deveti, a u ženskoj utrci je Nika Jagodić zauzela 10. mjesto.

Na OP Zagreba nastupili su atletičari i atletičarke iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Idućeg vikenda u Zagrebu se održava prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke. Biti će to prilika karlovačkim atletičarima za nove medalje.

Foto: R. Fajt/Kaportal