OSTALI SPORTOVI

OLDTIMER RALLY: Ogulinci ekipno najuspješniji ispred klubova iz Karlovca, Ivanića i Zadra

Članovi Oldtimer kluba Ogulin nastupili su u subotu na drugoj ovogodišnjoj utrci za prvenstvo Hrvatske, Old timer Rally-ju u Ivaniću i postigli odličan uspjeh.

Naime, u konkurenciji četiri hrvatska oldtimer kluba, OTK Ogulin je bio najuspješniji klub, ispred klubova iz Karlovca, Ivanića i Zadra.

Po klasama, Ivica Brozović, koji je i predsjednik kluba, osvojio je 1. mjesto u klasi E (motori proizvedeni od 1946. do 1960.godine), u Klasi G (motori od 1971.-1980.) Milan Blašković bio je prvi, Feliks Županić drugi, Ivan Stipetić četvrti i Darko Drašković peti, a u Tomos Kupu (mopedi Tomos proizvedeni do 1990.) Milan Blašković osvojio je prvo, a Ivica Brozović 2. mjesto.

Članovi Oldtimer moto kluba Karlovac također su bili vrlo dobri. U poretku klubova osvojili su 2. mjesto, u klasi E Anita Lasić bila je treća, u klasi F Damir Tomašić bio je drugi, u klasi H Zlatko Bajec je bio prvi, a u klasi P (prikoličari Željko Katić bio je najbolji.

Do kraja prvenstva Hrvatske preostale su još dvije utrke, u Karlovcu i Ogulinu, a po trenutnim rezultatima OTK Ogulin ima veliku šansu osvojiti klupski naslov prvaka Hrvatske, te još nekoliko naslova po klasama.

Autor: Darko Pribanić