OSTALI SPORTOVI STRELJAŠTVO

Članu SK Policajac Vladi Cindriću uručeno odlikovanje Red hrvatskog pletera

Za osobite zasluge u promociji hrvatske policije kroz sportske uspjehe ostvarene na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima Vlado Cindrić primio odlikovanje Red hrvatskog pletera.

Podsjetimo, Vlado Cindrić već dugi niz godina kao član Streljačkog kluba Policajac u streljaštvu niže uspjehe na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini, a iza sebe ima veliki broj priznanja i postignutih uspjeha. Godinama je u vrhu karlovačkog i županijskog sporta i jedan je od najboljih pištoljaša u Republici Hrvatskoj. Više puta je nastupio za reprezentaciju Hrvatske, a po odluci Hrvatskog olimpijskog odbora sportaš je treće kategorije i stalni član reprezentacije.

Naime, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u listopadu 2019. godine donijela je Odluku o dodjeli odlikovanja Redom hrvatskog pletera policijskim službenicima za osobite zasluge u promociji hrvatske policije kroz sportske uspjehe ostvarene na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. Uručivanje odlikovanja bilo je odgođeno zbog pojave epidemije koronavirusa te je upriličeno pojedinačno po policijskim upravama.

Vladi Cindriću odlikovanje je prigodno uručeno u četvrtak, 1. listopada 2020., u Uredu načelnika Policijske uprave karlovačke Darka Bratića.

Izvor: PU karlovačka