ODBOJKA

KAKVA SUBOTA: Pobjedom nad Umagom karlovačke odbojkašice i službeno potvrdile plasman u najviši rang ženske odbojke u Hrvatskoj

Kakva subota! Nogometaši Karlovca u fenomenalnoj završnici postigli tri gola i sustigli prednost lidera 3. HNL Središte od 2:0 te na kraju zaslužili sjajnu pobjedu. Karataš KK Karlovac 1969 Dino Povrženić potvrdio je naslov seniorskog prvaka Hrvatske, a na kraju subotnje večeri odbojkašice su pobjedom okončale ovogodišnje sjajno odigrano prvenstvo 1. Hrvatske odbojkaške lige i plasman u Superligu.

Karlovac – Umag 3:2 (25:10, 25:22, 17:25, 22:25, 15:13).

Za Karlovac su u ovoj sezoni igrale: Šalković, Malnar, Luketić, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Dujmović, Pavlaković, Grubešić, Vrbanić, Badanjak, Belobaba, Svilar i Barić. U postavi su bile još i Vuk, Šolić, Dančula i Šimić. Trener Goran Zec.

Zasluženo su igračice trenera Gorana Zeca slavile u dvorani kraj Korane pobjedu nad odbojkašicama Umaga od 3:2. Rezultat pokazuje da nije bilo lako doći do pobjede, Najvažnije je da je pobjeda glatka, slatka i zaslužena!

Naravno, na kraju su prigodno proslavile najveći uspjeh u povijesti kluba – plasman u Superligu! Nažalost, zbog dobro poznatih razloga pandemije i strogih epidemioloških mjera – bez publike. No to nije razlog da ne stignu pokloni: klupske plakete, gradski paketići s prigodnim darovima, na kraju i velika torta.

Foto: Facebook