MALI NOGOMET NOGOMET

SUPER CUP U MINI NOGOMETU: Igračicama karlovačkog MNK Radnik futsala Super Cup u mini nogometu

Natjecanje je održano u Ivanić Gradu a nastupile su po tri najbolje ekipe u ženskoj i muškoj konkurenciji sa završnice mininogometnog prvenstva Hrvatske.

Igračice MNK Radnik futsala pobijedile su s 1:0 ekipu Victory iz Lekeničke Poljane, ekipu Višnjevca s 3:1 te osvojile pobjednički pehar. Karlovčanka Katarina Đukić postigla je 3, a Antonija Vranić 1 gol za karlovačku ekipu.

MNK RADNIK FUTSAL: Nicole Stepić, Antonija Vranić, Helena Hedl, Petra Petrunić, Katarina Đukić, Maja Ivković, Jelena Dizdar, Natalija Glavaš, Tara Grubešić, Ivana Barić, Stella Štimac, Katarina Štrk.

O klubu
MNK Radnik futsal osnovan je u srpnju 2020. godine te se sa seniorkama natječe u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene. Klub trenutno broji 20-ak registriranih igračica uz jednog licenciranog futsal trenera. Planovi vodstva kluba su formiranje selekcija mladeži te stvaranje što boljih uvjeta za futsal ali i nogometna natjecanja i treninge obzirom da je malonogometni klub nastao na temeljima NK Radnik. Cilj je stvoriti i vlastiti trenerski kadar specijaliziran za futsal kroz edukacije Nogometne akademije HNS. Prostorije kluba su kod Prirodoslovne škole na Gazi, a klub raspolaže i sa nogometnim igralištem.

Foto: Bruno Fantulin