NOGOMET

Nogometni savez najavio niz akcija u ovoj godini, spremno dočekuje i nastavak županijskog prvenstva

Održana je redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije. Izvješće o radu za prošlu godini podnio je predsjednik Dario Mrzljak istaknuvši kako su unatoč pandemiji učinjeni pozitivni pomaci u nogometu Karlovačke županije misleći pritom i kako je Savez pomagao klubovima.

Predsjednik NSKŽ Dario Mrzljak je naglasio također da će se u ovoj godini provoditi natjecanja svih dobnih kategorija, organizirat će se tečajevi za trenere i provodit će se selektivne aktivnosti, a u izradi je knjiga o povijesti nogometa u Karlovačkoj županiji.

Uskoro se kreće s natjecanjima u županijskim ligama te će se svi morati prilagodit trenutnoj situaciji. U lipnju će biti održana manifestacija „Dan nogometa“ ali kadetski turnir “Branko Čavlović Čavlek” neće biti održan. Otkako je uređen travnjak na „Čavleku“ u Savezu se nadaju da će u Karlovac uskoro biti odigrana jedna od utakmica mlađe reprezentativne selekcije. U članstvo NZKŽ primljena je nedavno ponovno aktivirana Udruga nogometnih trenera Karlovačke županije.

Glavni tajnik Tomislav Kuzman podnio je financijsko izvješće za 2020. godinu-. Prihodi su iznosili 828.605 kuna, a rashodi 722.500 kuna.

Sjednici su prisustvovali v.d. županica Martina Furdek Hajdin i predsjednik Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl.

U NEDJELJU ČETVRTFINALE ŽUPANIJSKOG KUPA

U nedjelju su na rasporedu 3 utakmice četvrtfinala županijskog kupa. S početkom u 10.30 sati u Mostanju će igrati Vatrogasac i Duga Resa 1929, dok će od 15 sati snage odmjeriti Zrinski Ozalj – Oštarije i Vojnić ’95 – Dobra Novigrad. Susret Karlovac 1919 – Slunj igrat će se naknadno.