NOGOMET

Morske priprema županijskog ligaša: Umjesto u Koranu Mrežnica se po Mrežničnima ulijeva u more!

Nogometaši NK Mrežnice iz Zvečaja odlučili su otići na mini proljetne pripreme u Hostel Karlovac u Selcu kamo odlazi sve više klubova Karlovačke županije. Odlučili i otišli!

Odmah po dolasku odradili su nekoliko treninga na igralištu tog karlovačkog hostela na crikveničko-vinodolskoj rivijeri, a ostatak vremena provodili su šećući se i vježbajući uz različite sadržaje iz programa momčadskog team buildinga.

Iako im u petak vrijeme nije bilo naklonjeno trenirali su punim intenzitetom. Zato sunčanoj suboti i temperaturi mora od zimskih +14 stupnjeva po Celzijusu nisu mogli odoljeti neki od iskusnih i izdržljivijih igrača, kao i dio rukovodstva kluba. Tako su kontinentalci u Selcu (ne) službeno otvorili sezonu kupanja na popularnoj karlovačkoj Copacabani. Iskreno, niti u svojoj rijeci Mrežnicu s tako niskom temperaturom ne bi čak ni noge smočili ali … „More je nešto drugo“, poručuju.

Nisu izostali niti komentari radoznalih prolaznika u stilu: „Kako se Mrežnica po Mrežničnima umjesto u Koranu odsad ulijeva u more“.

Uz ovakav pristup s petljom teško da će netko u nastavku prvenstva od županijskih ligaša moći nadmašiti nogometaše NK Mrežnica iz Zvečaja! Jedino ako požure u Selce dok još nije zatoplilo!