NOGOMET

NK Karlovac 1919 dobio sponzora: PPK-ov poguranac za bolje sutra karlovačkoga nogometa

Jutros je potpisan sponzorski ugovor između Nogometnog kluba Karlovac 1919 i tvrtke PPK Karlovac. Ugovor su potpisali predsjednik Kluba Josip Ribar i predsjednik Uprave PPK Igor Miljak.

Ovo je svakako dobra vijest za karlovački sport. Bez obzira tko je lobirao za ovo sponzorstvo zaslužuje čestitke. Ovo može biti primjer suradnje lokalne zajednice sa tvrtkama koje djeluju na ovom području a na nacionalnoj su razini.

– Vi ste naš poguranac, lokomotiva koja će sve selekcije našega kluba povući prema naprijed. Hvala vam na tome – rekao je Josip Ribar, predsjednik NK Karlovac 1919.

– Kao društveno odgovorna tvrtka koja djeluje u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i koja će ovdje i dalje nastaviti djelovati svjesni smo važnosti da dio profita vratimo toj zajednici. Zadovoljstvo nam je pomoći – rekao je predsjednik Uprave PPK-a Igor Miljak.

Posljednji takav pozitivan primjer bio je sponzorski ugovor Karlovačke banke i HRK Karlovac. Nažalost olako se dozvolilo da iz Karlovca kao osvjedočeni prijatelj sporta ode Lana Karlovačka tiskara koja je u nedavnoj prošlosti također pomagala karlovački sport, a danas je glavni sponzor GNK Dinamo Zagreb

Foto: G. Tomičić/Radio Mrežnica