NOGOMET

Na pomolu je veliki dogovor! Prijenos iz Skopja je 99 posto osiguran

Nije se znalo do ponedjeljka iza podneva, a onda smo počeli dobivati migove – prijenosa Dinama iz Skopja ipak će biti! Još uvijek nije 100 posto službeno, ali pitanje je sata, možda čak i manje kada bismo trebali u tu rubriku staviti zelenu kvačicu.

Dakle, iako se proteklog tjedna, po manje ili više kuloarskim pričama s HTV-a dalo naslutiti da im uzvratna utakmica Škupija i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka nije u planu, došlo je do velike promjene. HTV će tako nakon što je odradio prvu utakmicu iz Zagreba koja je prošlog tjedna završila 2:2, raditi i uzvrat iz Skopja! Pregovori? Bila je to, vjerujemo, prava tržišna utakmica, i to s više elemenata u igri. Podcrtavamo i naglašavamo, stvar je na 99 posto, fali još samo onaj mali, jedan…

Naime, s HTV-a nam je javljeno, poslana je oko 14 sati ponuda prema Makedoncima koja je nešto kasnije ocijenjena kao prihvatljiva. Čeka se konačni odgovor s makedonske strane, ali na HTV-u su uvjereni da je to – to. Javila nam se oko 15 sati producentica sportskog programa HRT-a Gordana Tuđman.


Gdje gledati Dinamo, Rijeku i Osijek ovog tjedna u Europi?
Škupi – Dinamo (utorak, 21.00) – HTV 2 (čekamo službenu potvrdu)
Djurgardens – Rijeka (četvrtak, 19.00) – MAXSport 2
Osijek – Kizilžar (četvrtak, 20.30) – MAXSport 1


Izvor: SN Foto: GNK Dinamo