NOGOMET

PRIČEKAJMO ČETVRTAK: Liga se širi na 20 klubova: Zadar, Hrvatski vitez, Crikvenica, Karlovac i Trnje su unutra?

Već na utakmici u Lukavcu trener Karlovca Igor Pamić na sva usta govorio je da će Karlovac 100 posto igrati u 2. NL i da je to već riješeno, piše SportNews.

Plenum klubova 2. NL (jedinstvene treće) zakazan za utorak 26. srpnja odgođen je za četvrtak 28. srpnja javlja dobro informirani izvor www.sportnews.hr :


Već prošlog tjedna do nas je stigla informacija da je natjecateljska komisija donijela odluku da se liga proširi sa 16 na 20 klubova, o čemu nismo pisali dok se ne iskristalizira koji će klubovi dobiti bonus za popunu. Karlovac je igrao pripremnu utakmicu u Lukavcu koja je završila pobjedom momčadi Igora Pamića 3:2, a naš dobar poznanik nazočio je utakmici i javio nam je da je čuo kako je Pamić na sva usta govorio da će Karlovac 100 posto igrati u 2. NL i da je to već riješeno.
Imamo i mi spoznaje koji će klubovi popuniti ligu do brojke 20 i to iz vrlo dobro informiranog izvora. To će biti gubitnici kvalifikacija Trnje i Hrvatski vitez iz Posedarja, prvak 3. HNL Zapad Crikvenica koja nije bila dobila licencu jer nije imala kadetsku momčad pa stoga nije mogla igrati kvalifikacije, sada je ima pa u novonastaloj situaciji naći će se u odabranom društvu, a pored ove tri momčadi Zadar i Karlovac kao četvrtoplasirani iz najbrojnijih trećih liga od 5 koje su se igrale prošle sezone.“


Da bi se liga proširila mora se dobiti suglasnost Ministarstva turizma i sporta pa je valjda iz toga razloga Plenum i odgođen kako bi se procedura do kraja odradila.

Izvor: SportNews.hr Foto: R. Fajt/Kaportal