NOGOMET

Karlovački plavo-bijeli porazom započeli seriju prijateljskih-trening utakmica

U prvoj prijateljskoj-trening utakmici za proljetni dio nastavak sezone u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte, nogometaši Karlovca 1919 poraženi su s 2:0 od Hrvatskog dragovoljca, vodeće momčadi 2. Hrvatske nogometne lige.

Igralo se po vrlo teškom i blatnjavom terenu prekrivenim i snijegom pomoćnog igrališta u Mekušanskom polju te svakako treba pohvaliti igrače obiju momčadi za iskazani trud i borbenost.

Karlovački trener Sreten Ćuk nastojao je u toj utakmici isprobati sav raspoloživi igrački kadar kojom prigodom smo vidjeli i neke prinove, možebitna pojačanja plavo-bijele momčadi.

Sljedeću pripremnu utakmicu Karlovac igra u nedjelju sa zagrebačkim NK Jarunom, vodećom momčadi 3. HNL Središte, a opet igra se na pomoćnom igralištu „Čavlekovog stadiona“ s početkom u 11:15 sati.

Sezona se nastavlja 27. veljače odigravanjem zaostalog posljednjeg kola iz jesenskog dijela prvenstva u kojem se Karlovac 1919 sastaje s Bistrom. Karlovčanima je ostala i zaostala utakmica s petrinjskom Mladosti, koja bi se trebala odigrati 24. veljače ili 3. ožujka.

Foto: Šime Šokota /CROPIX