NOGOMET

KANARINCI: NK Ilovac punih 15 godina organizira Ljetni nogometni kamp u Selcu

U organizaciji NK Ilovac održan je tradicionalni Ljetni kamp u Selcu za redovne polaznike Škole nogometa NK Ilovac svih uzrasta. Ove godine kamp je okupio rekordan broj polaznika od kategorija prstića pa do kadeta.

Nazočile su sve momčadi kluba iz „Šervudske šume“ – 74 igrača o kojima, da im ne bi bilo dosadno već zanimljivo, brine 7 trenera. Trenira se nekoliko puta na dan. Zbog velikih vrućina dio treninga održan je u noćnim terminima i često znao privući pažnju gostiju iz Selca. Ima prostora i za zabavu, druženje, izlete i dakako kupanje na plaži ispod hostela i ceste koja spaja grad Crikvenicu i Selce.

Stručni stožer: Daniel Bičanić, Matija Gornik, Vito Vratarić, Thomas Valentić, predstavnik kluba Zlatko Radočaj, voditelj Škole Alen Škrtić te Igor Gec instruktor NSKŽ kao gost kampa.

– U pet dana kampa uživali smo u svemu, a posebna atrakcija bio je završni tradicionalni noćni turnir. Koristim ovu priliku da se posebno zahvalim ljubaznom domaćinu koji nam je ispunjavao sve želje. Nadamo se da smo i mi bili dobri gosti – kaže Alen Škrtić.