NOGOMET PRENESENO

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: Luka Modrić oprašta se od reprezentacije i Real Madrida?

Španjolski Fichajes tvrdi kako će Luka Modrić od idućeg ljeta prestati igrati za reprezentaciju i Real Madrid, te kao slobodan igrač otići u LA Galaxy koji mu nudi ogromnu plaću.

Luka Modrić je i s 35 godina nezamjenjiv u Real Madridu i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Strah nas je i pomisliti kako će ‘Vatreni’ izgledati bez svojeg pouzdanog kapetana, ali taj trenutak će kad tad doći, ako je vjerovati španjolskom Fichajesu to će se dogoditi vrlo brzo. Španjolci sada tvrde da će bez Luke Modrića ostati i Real Madrid i Hrvatska i to već idućeg ljeta. Modriću tada ističe ugovor s Real Madridom koji, tvrde Španjolci, neće produživati, a nakon Eura 2021 će se oprostiti i od hrvatske nogometne reprezentacije. Što se klupskog nogometa tiče, isti izvor tvrdi i da zna koji je idući Modrićev klub.

Kako se čini, Luka Modrić će od idućeg ljeta objesiti kopačke o klin, barem što se tiče reprezentacije. Vjerojatno će htjeti prestati igrati nogomet na najvišoj razini kako bi produljio svoju karijeru’, piše Fichajes pa dodaje: „Čini se da ga jako želi dovesti klub s drugog kraja svijeta. LA Galaxy je ekipa koja je uspjela potpisati ugovore s najvećim zvijezdama europskog nogometa, a izgleda da isto žele postići i s Lukom Modrićem.“

Upravo je u tom klubu igrao i Zlatan Ibrahimović prije odlaska u Milan. Modriću bi ponudili unosni ugovor, navodno bi trebao postati i najplaćeniji u ligi, a ni život u Los Angelesu ne zvuči nimalo loše. Španjolci tvrde kako je to izgledan scenarij, a hoće li se obistiniti, vidjet ćemo idućeg ljeta.

Izvor: T-portal Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL