MIX

VELIKI SKANDAL: Napadač otkrio da mu se djevojka pjevačica ‘prodaje‘ po hotelima!

Magaye Gueye, bivši igrač Evertona i Strasbourga, dugo će pamtiti ožujak 2021. godine. Dobio je cipelu u svom sadašnjem klubu, Dinamu iz Bukurešta, jer je pao na doping testu, a onda ga je i djevojka javno osramotila …

Naime, početkom ožujka bio je pozitivan na kokain. Pao je nakon jedne utakmice u tamošnjem kupu i klub ga se odlučio riješiti. No nekoliko dana kasnije stigao je novi šamar. Njegova djevojka, rumunjska pjevačica, uhvaćena je u seksualnom skandalu. Kako pišu tamošnji mediji Laurette Atindehou, uhvaćena je u jednom hotelu s drugim muškarcem. No tu nije kraj problemima, jer je ova, optužena je od strane tog drugog muškarca, naplaćivala svoje seksualne usluge! Otkriven je identitet muškarca koji je bio s njom, a u međuvremenu je dao izjavu za medije:

– Dogovorili smo se za seks. Nakon što smo se dobro zabavili, došlo je vrijeme naplate! Dogovor je bio za 5000 eura, a onda je uzela sve iz mog novčanika, 7500 eura! – rekao je i dodaje: – Stavila ga je u torbu i ja sam posegnuo za njom. Udarila me je laktom i počela me je gristi! Samo sam htio ostatak svog novca, ništa više.

Nakon što je prvo negirala, muškarac, klijent iz hotela, objavio je tonsku snimku dogovora za “seksualne usluge”, a onda je Laurette promijenila priču:

– Da, istina je, napravila sam to. To sam napravila iz bijesa i ljutnje.

Gospodin je dobio svoju razliku, a kako će završiti pjevačica i nogometaš, veza je pod velikim ispitom …

Foto: Laurette Atindehou/Instagram