MIX VIJESTI IZ HOO

Važna obavijest o koordiniranoj novčanoj pomoći sportskoj zajednici Sisačko-moslavačke županije

Prenosimo u cijelosti dopis Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije oko koordinirane novčane pomoći cjelokupne hrvatske sportske obitelji sportašima i sportskim udrugama stradalim u razornom potresu 29. prosinca.

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA I SAVEZA
SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE
Antuna Cuvaja 16, Sisak

Sisak, 30. prosinca 2020.

HRVATSKOM OLIMPIJSKOM ODBORU
NACIONALNIM SPORTSKIM SAVEZIMA
SPORTSKIM ZAJEDNICAMA
SPORTSKIM UDRUGAMA I SPORTAŠIMA
SVIMA

„Poštovani sportaši i sportski djelatnici, dragi sportski prijatelji i suradnici, potaknuti mnogobrojnim upitima proteklih sati oko pomoći za pogođene katastrofalnim potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u dogovoru s Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO), obavještavamo Vas da će se pomoć za sportaše i sportske udruge stradale u ovoj velikoj katastrofi koordinirati preko Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije (ZSUSSMŽ) i Hrvatskog olimpijskog odbora. Sve detalje dostavit ćemo Vam preko Hrvatskog olimpijskog odbora i Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u vrlo kratkom roku. Sve aktivnosti koordinirat će se sa Stožerom civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Račun na koji možete uplatiti sredstva (aktivan od 5. siječnja 2021. godine):
IBAN računa HR14 2340 0091 5111 1059 7
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Prilikom uplate poziv na broj je 00 i OIB uplatitelja.
Svrha uplate: Donacija program „Prijatelji na djelu“ – SMŽ.

Sve informacije možete dobiti u Hrvatskom olimpijskom odboru ili u Zajednici sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije na brojeve mobitela: 098 208 565 (Siniša Krajač/HOO) i 099 2166472 (Ljiljana Gavranović (ZSUSSMŽ).

Hvala svima na pozitivnim mislima i budućoj pomoći.”
S poštovanjem, predsjednik Josip Šimunović, prof.

Izvor: HOO Foto: N1