MIX

Humanost, suosjećajnost i veliko srce! Cindrić je ponudio kuću u Ogulinu obitelji koja je u potresu ostala bez doma

Oglasio se i rukometaš Barcelone Luka Cindrić koji je igrao finale Lige prvaka u kojem je izgubio od Domagoja Duvnjaka i Kiela. Cindrić je besplatno ponudio kuću u Ogulinu obitelji koja je u potresu ostala bez doma.

Duboko su i svi u prvoligašu s Drave pogođeni i potreseni stradanjem Siska, Petrinje, Gline, Majskih Poljana i više okolnih im sela u razornom potresu koji ih je snašao.

Suosjećajući s tragedijom stanovnika koji su izgubili u prvom redu svoje najmilije, ali i krovove nad glavom u ovo zimsko, kišno vrijeme u Gradskom vrtu su se brzo organizirali i već u utorak prikupili materijalnu pomoć koju su odvezli na stradalo područje. Danas su pak svoju humanitarnu akciju nastavili, pa su s navijačkom skupinom Kohorta organizirali akciju dragovoljnog davanja krvi u suradnji s Crvenim križem.

Svi se u Osijeku trude dati svoj doprinos olakšavanju problema onima koje su snašli, a velikodušna je gesta i jednog od najboljih igrača Bijelo-plave momčadi Petra Bočkaja koji je potrebitima ponudio na uporabu svoju kuću u prigradskom mjestu Tenji.

Iako je za igrače, članove klupskog stručnog stožera, a i uposlenike u uredima Gradskog vrta vrijeme godišnjeg odmora koje će završiti prvim danom priprema, odnosno 4. siječnja, svi oni koji su zateknuti u gradu na Dravi spremno su se odazvali i uključili u klupske aktivnosti u cilju pružanja pomoći stradalima pokazujući, ne prvi puta, svoju humanost, suosjećajnost i veliko srce.

Izvor/SN, Jutarnji