MIX

NA KRAJU GODINE: Sportski djelatnici i sportske udruge čestitali nadolazeću godinu

Na kraju ove godine sretnu sportsku 2021. karlovačkim sportašicama i sportašima zaželjeli su sportaši, sportski dužnosnici i klubovi grada Karlovca. Uglavnom, svi se nadaju ponovnom vraćanju na sportska borilišta, natjecanju bez pandemije i svega što je, nažalost, obilježilo 2020. godinu.

ŽELJKO ŠANČIĆ (Karlovačka športska zajednica): Vjerujem u sve nas

Dragi športaši, športski djelatnici i prijatelji športa. Svjedočimo završnim danima 2020. godine koja je najteža nakon ratnih godina. Kada smo pred par dana vjerovali da je najgore iza nas, nove katastrofe zadesile su našu Domovinu pa tako i naš Grad. Svjetska pandemija i korona virus uzrokovali su probleme koji su završavali oboljenjima, liječenjima i samoizolacijama. Ograničenja i zabrane natjecanja i treniranja donijeli su nam i negativne ekonomske posljedice. Potresi su uzrokovali dodatne probleme. Ne ponovilo se više nikada!
Svima vama želim mirnu, zdravu i stabilnu 2021. godinu u kojoj iskažimo zajedništvo i solidarnost. Biti će to godina u kojoj ćemo još uvijek osjećati brojne ožiljke zadobivene u 2020. godini. Oporavak neće biti niti jednostavan niti brz. Strpljivo, sustavno i mukotrpno morati ćemo obnoviti svoj rad. No, športaši znaju u teškim trenucima pokazati i dokazati zašto su športaši. Uz Božju pomoć, neka sve ove tragedije probude u nama sve najbolje. Vjerujem u sve nas. Sretna vam nova 2021. godina!

ŽELIMIR FEITL (Zajednica športova Karlovačke županije): Uđimo u novu godinu s većim optimizmom

Drage športašice i športaši karlovačke županije.
Na izmaku je 2021. godina, koja za cjelokupni šport nije bila dobra zbog pandemije i potresa tako da su brojna natjecanja i športska događanja otkazana ili odgađana. Mnoge športske dvorane su zatvorene, onemogućen je redovan trening mnogim športašicama i športašima, a i smanjena su nam financijska sredstva zbog sveopće krize u društvu.
Uđimo u novu godinu s većim optimizmom. Počelo je cijepljenje protiv Covid -19 virusa i svi se nadamo da će poslije prvog kvartala situacija s pandemijom znatno popraviti. Stoga svim sportašima, trenerima i športskim djelatnicima želim puno zdravlja i športskih uspjeha u nadolazećoj 2021. godini.

JURA OZMEC (Hrvatski zbor sportskih novinara): Želim sretnu, koronom neopterećenu, olimpijsku 2021.!

Dragi Karlovčani, dragi sportaši, dragi prijatelji.
Koliko god se ljudi pitali kakve ja osobno imam veze s Karlovcem, imam! Upravo zato, upravo zbog povezanosti sa sportom grada Karlovca, dopustite da vam u ime Hrvatskog zbora sportskih novinara, a s naročitim zadovoljstvom u osobno ime, zaželim sretnu i veselu, koronom neopterećenu, olimpijsku 2021.!

SRETEN ĆUK (trener, NK Karlovac 1919): Zaboravimo na nevolje, veselimo se budućim uspjesima

Neka nam nova 2021. bude vedrija, društvenija, pozitivnija i prosperitetnija. Svakako godina u kojoj ćemo s osmjehom na licu zaboravljati ovogodišnje nevolje a veseliti se budućim uspjesima naših sportaša na svim područjima kojima će, uvjeren sam, pridonijeti i karlovački sportaši i naš NK Karlovac 1919!

STEVO BENIĆ (trener, NK Karlovac 1919): Neka sportaše prate financije, zdravlje i sreća

Sretnu i blagoslovljenu novu godinu želim svim dobrim ljudima a napose sportašima koji prenose ime hrvatsko diljem svijeta. Neka ih prate financije, zdravlje i sreća.

RENATA NOVOSEL (članica Uprave AK Karlovac): Novom atletskom stazom podsjetili smo Karlovčane na atletiku

U godini obilježenoj pandemijom i potresima Atletski klub Karlovac je postigao značajne uspjehe, poput medalja na državnim i međunarodnim natjecanjima. Uz podršku grada Karlovca i Karlovačke športske zajednice i u suradnji s Hrvatskim atletskim savezom, nakon mnogo godina podsjetili smo Karlovčane na atletiku uzbudljivim mitingom na obnovljenom i svjetlima obasjanom atletskom stadionu. Svim Karlovčanima, sportašima te ljubiteljima sporta i atletike želimo sretnu i uspješnu novu 2021. godinu.

BRUNO ROGIĆ (VK Korana): Želimo što više sportskih natjecanja

Na kraju 2020. godine koju bi mogli proglasiti neregularnom godinom, godinom koja je bila obilježena s riječima odgađa se, otkazuje se, ne dozvoljava se … Zato svim sportašicama, sportašima, trenerima, sportskim dužnosnicima i djelatnicima u sustavu sporta želim da 2021. godini bude što više sportskih natjecanja.

VLADIMIR LATKOVIĆ (SRK Pedala Laganini): Neka sve prati sreća bez sportskih povreda

Neka nam svima skupa nova 2021. godina donese više mira i sportskih nastupa bez stresa koronavirusa i potresa. Stoga svim sportašima Karlovca želimo puno sreće i sportskih uspjeha a posebno biciklistima-rekreativcima. Neka ih sve skupa prati sreća bez sportskih povreda.

GORAN CVITAK (TKD Prana): Želimo započeti s borbama na borilištima za koje i treniramo

Ovo je za sve nas bila zaista teška godina, puna izazova i borbi, ali ne onih u borilištu, već onih za koje se nismo pripremali. Borba za zdravlje nametnula se je kao najveći prioritet. Želimo, a vjerujemo da je to danas želja svih u svijetu, da nam nadolazeća 2021. godina donese kraj pandemije. Vratimo svakodnevni život u normalu. Želimo da se ponovno družimo sa svojim najdražima, u velikim i malim grupama. Želimo da naša djeca opet dišu punim plućima te da se njihovi osmjesi vide u svakom trenutku a ne samo kada skinu maske. Želimo ponovno započeti s borbama za koje treniramo, a to su one na borilištima. Da idemo na posao bez strahova i ograničenja iz ove godine.

HRK KARLOVAC

Svim sportašima našeg grada, a posebno rukometašicama i rukometašima, želimo uspješnu, normalnu i sretnu novu 2021. godinu. Nastojat ćemo se iduće godine vratit se u Premijer ligu u elitni razred hrvatskog rukometa gdje nam je i mjesto. To je naša najveća želja. A vjerujemo i svih ostalih poklonika rukometa u našem gradu.

RK DUBOVAC-GAZA


Sretnu i uspješnu novu 2021. godinu žele vam igrači i uprava RK Dubovac-Gaza.

TENISKI KLUB KARLOVAC

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u brojnim uspješnim trenucima koje smo zajedno dijelili i želimo da u narednoj godini bude još mnogo više takvih pozitivnih iskustava. Sretna nova 2021. godina i iskrene želje za zdravlje, sreću i uspjeh za nadolazećoj godini.

KUGLAČKI KLUB ŽELJEZNIČAR

Svim igračima, članovima, navijačima i prijateljima želimo sretnu i uspješnu 2021. godinu.

PLANINARSKO DRUŠTVO DUBOVAC

Pomalo zdrmani od virusa i za sada pošteđeni nadamo se da će tako i ostati. Ostaje nam tek da svim karlovačkim sportašicama i sportašima a posebno našim planinarkama i planinarima poželimo puno zdravlja, ljubavi sreće i zadovoljstva u novoj 2021.godini, kao i u budućem životu. Zdravi i veseli bili!