MIX VIJESTI IZ HOO

SPORT FEST U POREČU: Ovogodišnji gosti su i olimpijci Ana Đerek, Tin Srbić i Martin Sinković

I ove godine je HOO pokrovitelj jedinog sportskog sajma u zemlji – Sport Fest u Poreču, koji će se održati od 15-17. listopada 2021. (sportska dvorana Žatika). https://www.sportfestporec.com/sajam-2/

Sajam ima za cilj spojiti strast prema sportu i zdravom načinu života, a na jednom mjestu okuplja sportske stručnjake, klubove, saveze i saveze sa entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama. Na sajmu su nazočni svi koji imaju aktivne veze sa sportom; sportaši i rekreativci, proizvođači sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu, savezi, klubovi i druge sportske udruge.

U sklopu sajma se tradicionalno održava i dvodnevna sportska konferencija s naglaskom na sportskom upravljanju https://www.sportfestporec.com/konferencija-2/

Ovogodišnji gosti su i olimpijci: Ana Đerek, Tin Srbić, Martin Sinković i TBD. Gost sportske konferencije je i glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

HOO će i ove godine imati štand na kojem se će svi zainteresirani te posjetitelji sajma moći okušati u VR igri – Summer Sports koju je osmislio mladi poduzetnički trojac iz Novske.