MIX

SNIJEG ZABIJELIO MADRID: Luka s obitelji napravio snjegovića! Zbog snijega je odgođena i utakmica rukometaša Španjolske i Hrvatske

Prije puta za Pamplonu, barem pokušaja puta, Luka Modrić je pokazao svoje vještine pa je s obitelji u dvorištu napravio snjegovića! Uživala su djeca koja su se bacala po snijegu, a uživao je i Luka …

Nakon dugih deset godina, Madrid i Španjolska su se opet zabijelili. I to kako. Snježna mećava i veliki nanosi snijega prouzročili su kaos! Obustavljen je promet prigradske željeznice, brojni automobili ostali su zatrpani u snijegu, a gradske ulice i prometnice pune su snijega jer Madrid gotovo da ni nema ralice. U glavnom gradu Španjolske zime su obične suhe i sunčane, a donedavno je veća vjerojatnost bila da ćete dobiti Eurojackpot nego da ćete ugledati bijele pahulje u Madridu. Ovaj put je snijeg pošteno iznenadio stanovnike i gradsku vlast.

Nogometaše Real Madrida čeka utakmica u Pamploni protiv Osasune, a nakon što su četiri sata čekali u zrakoplovu, ipak su sletjeli u večernjim satima. S druge strane, utakmica Atletico Madrida i Athletic Bilbaa je odgođena. Dok je snijeg stvorio glavobolje nogometašima, stanovnicima i gradskoj vlasti, pošteno je razveselio djecu. Pravi raritet je vidjeti snijeg u Madridu pa su djeca odmah pohitala van kako bi uživala u snježnim radostima. Jer ovako nešto trebalo je iskoristiti.

Objava je zaradila više od 300.000 lajkova, a javio mu se i nogometaš Mallorce Ante Budimir koji živi u Pamploni.

ODGOĐENA UTAKMICA ŠPANJOLSKA – HRVATSKA

Utakmica rukometaša Hrvatske i Španjolske u sklopu 3. kola EHF EURO Cupa koja se trebala odigrati u Madridu otkazana je zbog snježne mećave koja je zatvorila madridski aerodrom i prouzročila probleme u glavnom španjolskom gradu. Glavni španjolski grad Madrid okovan je snježnom mećavom, nezabilježenom u posljednjih 50 godina, zbog čega su deseci automobila zarobljeni u snijegu, a obustavljen je i promet prigradske željeznice.

Susret se trebao igrati od 18 sati u madridskoj dvorani “Palača sportova” (Palacio de los Deportes), zbog sponzora poznatoj kao i WiZink Center. Ondje svoje utakmice igraju košarkaši Real Madrida i Estudiantesa.

Hrvatska i Španjolska su finalisti posljednjeg Europskog prvenstva u kojem su slavili Španjolci. U skupini se još nalaze Mađarska i Slovačka.

„Naša rukometna reprezentacija tako je promijenila svoj raspored i prilagodila ga novim okolnostima. Igrači su vraćeni u sobe na spavanje, a poslijepodne je planiran trening“, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Kao što je od ranije poznato, hrvatska rukometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Egipat putuje u utorak 12. siječnja u prijepodnevnim satima. Hrvatska se nalazi u skupini s Japanom, Angolom i Katarom. Prvi susret na rasporedu je 15. siječnja s Japanom u 18:00 sati.

Foto: Instagram