MIX

Ruskinja priznala: Završila sam s Mbappeom, bio je maloljetan

Atraktivna Ruskinja Viktorija Bonja (41), inače televizijska voditeljica, glumica i manekenka, otkrila je u razgovoru za Sport Express da je ljubovala sa zvijezdom PSG-a, Kylianom Mbappéom (22).

Naime, Viktorija je priznala da se romansa dogodila kada je francuski nogometaš imao samo 17 godina, ali Mbappe nije jedini iz svijeta nogometa kojeg je ljubila.

– Nisam znala da je maloljetan. Bila sam tada slobodna, a ni on nije bio u vezi. Kada sam otkrila da još nema niti 18, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije. Nije mi žao što ta veza nije uspjela. Žena sam koja treba stabilnost, a i jako sam željna pažnje – rekla je ruska manekenka koja je kroz godine ljubila brojne nogometaše među kojima se našao i Neymar.

S Brazilcem se nije upuštala u intimne odnose jer je tada bio u vezi, ali ju to očito nije spriječilo da proba nešto više od samog prijateljstva.
– Ja volim svog muškarca imati samo za sebe. Bila sam u vezama s nogometašima i znam kako to izgleda. Kada imaš 20 godina, onda to doživljavaš kao nešto sjajno, ali kada postaneš majka, više nije opcija. Barem nije za mene – rekla je Bonja, ali i priznala da se još uvijek voli biti u društvu s nogometašima.

Jedan od njih je Paulo Dybala koji ju je jednom prilikom pozvao na utakmicu Juventusa u Torinu, ali nije bio jedini.
– Jednom me i Sergio Ramos zapratio na Instagramu, ali je brzo nestao. Vidjela sam i da mi Cristiano Ronaldo pregledava priče na toj društvenoj mreži. Također, upala sam u nevolje s Luisom Figom. Njegova supruga bila je ljubomorna što komunicira sa mnom, pa ga je natjerala da promijeni broj – kazala je Ruskinja.

Foto: Instagram