MIX

Natalija pokazala kako je izgledala s 14, nitko ne vjeruje da je to ista djevojka!

Natalija Kuznjecova (29,) powerliftkinja iz grada Chita, krenula je u teretanu kada je imala 14 godina. Otprilike kao dosta djevojaka koje se krenu baviti sportom. Ipak, ova Ruskinja nije stala na rekreaciji. 

Na svome Instagramu ostavlja bez daha jer ne izgleda kao većina djevojaka njenih godina. Mišiće koje ona ima nema niti većina muškaraca. Jednostavno – nadmoćna je. A kako i ne bi bila kada danas teži oko 100 kg, a opseg bicepsa joj je impresivnih 49 cm i jedna je od najjačih žena na svijetu.

– Baš kao i svi ostali, i ja sam prvo otišla u teretanu bez željenog cilja, ali nakon tri mjeseca trener me pitao želim li sudjelovati u natjecanju u bodybuildingu. Do 15. godine bila sam prvakinja u svojoj regiji – rekla je Kuznjecova, prenosi Daily Mail.

Istaknula je i kako joj je trener još u školi pomogao da krene tim putem. Postala je jedna od najpoznatijih žena u svijetu bodybuildinga, drži brojne rekorde, do danas je osvojila nekoliko prvenstava. Bila je prvakinja 2014. na Kupu Euroazije u Vologdi u Rusiji i prvakinja 2015. na Kupu Istočne Europe (GPA).

Izvor: Instagram