MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

Na prigodnoj svečanosti u Vrhovcu Zajednica športskih udruga Grada Ozlja dodijelila je nagrade svojim laureatima sporta za 2020. godinu

Još početkom veljače Zajednica športskih udruga Grada Ozlja izabrala je najuspješnije u sportu grada Slave Raškaj za 2020. godinu, a u srijedu 31. ožujka 2021. na prigodnoj svečanosti u Vrhovcu dodijeljena su priznanja i nagrade lauretima sporta za prošlu godinu uz, dakako, poštivanje epidemioloških mjera.

Podsjetimo da je najbolja sportašica Irena Božičević (Ženski kuglački klub Kupa), sportaš Miroslav Šegina (član KK Kupa), a Kuglački klub Kupa je najuspješnija ekipa.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Tomislav Pauli (Klub specijalnih sportova Ozalj), najbolja veteranka je Vesna Križanić (ŽKK Kupa), a najuspješniji trener Branko Benković (SD Vrhovac).

Mlade su nade Ozlja s ostvarenim rezultatima u 2020. godini jesu: Leon Benković (SD Vrhovac), Luka Lukunić i Jakov Bogović (TKD Ozalj).

Mlade nade Ozlja za 2020. jesu: Tea Puljak i Ivona Ferenac (ŽRK Colapis), Luka Lovasić, Ivan Kirinčić i Roko Tržok (NK Zrinski Ozalj) i Martina Kućas (TKD Ozalj).

Pored predsjednice ozaljske Zajednice športova Marine Starešinčić svečanosti je nazočio i Želimir –Žiga Feitl, predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije.