MIX

HUMANOST NA DJELU: Akcija za pomoć u liječenju Dušana Komadine, nekadašnjeg slavnog golmana NK Karlovac

Jedan od najpopularnijih bivših vratara Nogometnog kluba Karlovac u nekoliko zadnjih desetljeća, Dušan-Ćomo Komadina, u teškoj je zdravstvenoj situaciji i potrebna mu je pomoć za nastavak liječenja.

Ovaj slavni karlovački golman, a prije svega drag i dobar čovjek, prošle godine je doživio moždani udar, a sve se nažalost ponovilo u kolovozu ove godine kada je u četiri dana imao četiri moždana udara. Trenutno se oporavlja se u Stubičkim Toplicama. Prva četiri tjedna išla su na teret HZZO-a, a liječnici smatraju da mu, zbog težine bolesti, trebaju još najmanje četiri tjedna oporavka. Troškovi za to vrijeme boravka na liječenju iznose 12.000 kuna.

Prijateljica Katica Janjanin iz Kafića Libero pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za pokrivanje troškova liječenja u Stubičkim Toplicama, a nas je zamolila da to i objavimo.

Ovom prigodom se pozivaju svi dragi ljudi koji mogu pomoći ovom slavnom karlovačkom sportašu da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Donacija se može uplatiti na tekući račun kćerke Danijele Komadina-Dudaš broj: HR63 2340 0093 2346 27637 kod Privredne banke Zagreb, Poslovnica Karlovac. Svrha: Donacija za pomoć u liječenju Dušana Komadine.

Foto: privatna arhiva