MIX VIJESTI IZ HOO

Glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač nazočio sjednici Izvršnog odbora HZSN-a

U Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO) održana je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN), prva nakon ljeta, a kojoj je nazočio i novi glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

Glavni tajnik HOO-a zadržao se kratko prije početka radnog dijela sjednice kako bi pozdravio članove Izvršnog odbora, a tom prilikom je istaknuo potrebu za novim iskorakom u odnosu prema medijima, pri čemu HOO računa i na odličnu suradnju sa HZSN-om.

  • Sport uvijek mora biti prisutan u našim razmišljanjima. Trebamo se koordinirati u svim aktivnostima. Moramo raditi zajednički, razmjenjivati iskustva i razmišljanja o sportu jer to nam je zajednički posao, kao što nam je i zajednički cilj napredak hrvatskog sporta. U tome vidim dobru suradnju s vama. Trenutno radimo na moderniziranju naše web stranice i novoj koncepciji Olimpa i tu opet vidim našu suradnju obzirom na vaše ogromno iskustvo u tom poslu – naglasio je, između ostaloga, glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

Članovi Izvršnog odbora zaključili su da se svi dosadašnji i novi članovi već sada mogu početi učlanjivati za naredno člansko razdoblje i slati svoje prijedloge za novinarske nagrade i priznanja za 2021. godinu.

Više o tome bit će obaviješteni uskoro putem web stranice i newslettera HZSN-a.