BORILAČKI KARATE

U Karate klubu Karlovac 1969 besplatni treninzi do konca rujna mjeseca

„Također nudimo i nešto što nema nitko u gradu, a to su treninzi za roditelje u isto vrijeme dok djeca treniraju“, poručuje Ivan Puklavec, trener u Karate klubu Karlovac 1969.

Iz Karate kluba Karlovac 1969 pozivaju sve zainteresirane da iskoriste besplatne treninge do kraja rujna te ako žele u listopadu postanu članovi ovog uspješnog kluba.

– U svim grupama ima još mjesta za nove članove, pa ih ovom prilikom pozivamo da dođu u naše prostorije na adresi Borlin Gaj 1. Također nudimo nešto što nema nitko u gradu, a to su treninzi za roditelje u isto vrijeme dok djeca treniraju. S roditeljima rade obučeni treneri i nudimo više programa, od funkcionalnog treninga u odlično opremljenoj dvorani, do treninga u teretani. Treninzi se prilagođuju svakom vježbaču, te se po potrebi može napraviti plan prehrane ili pomoći savjetom. Imamo i rekreacijsku grupu za odrasle koja trenira u tri prime time termina – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:00 do 21:00 sat – kaže profesionalni trener Ivan Puklavec.

Djecu upisuju u dvije grupe, predškolsku(2-6 god) i školsku (7-15 god). Za predškolsku dob termini su ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 18:00 do 18:45 sati, a za školsku grupu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 19:00 do 20:00 sati.

Za informacije nazvati na broj 098/9552496 ili posjetite facebook stranicu Karate kluba Karlovac 1969.