KOŠARKA OSTALI SPORTOVI

STREET BASKETBALL U ŠANCU: Pobjednik je ekipa Samobora, nastupilo 36 sudionika iz 12 ekipa

U organizaciji Košarkaškog kluba Šanac Karlovac, u legendarnom karlovačkom košarkaškog igralištu u Šancu, organiziran je street basketball uz zvukove hip-hop i rap muzike koja je bila podloga prvom street basketballu u Karlovcu.

Nastupili su mladi košarkaši Šanca (rođeni 2006 i mlađi), a pored njih i članovi klubova Rolling, Auto lim lak i Samobor, kao i sportaši iz drugih sportova koji su se odlično snašli u basketu. Sveukupno je bilo 36 sudionika iz 12 ekipa.

Pobjednik je ekipa Samobora koja je u finalu savladala ekipu domaćeg Šanca sa 11:6. Pobjednica u natjecanju trica je Lara Hajpetar.

– Atmosfera je bila užarena do kraja. Možemo zaključiti da street basketball vraća stari sjaj košarke među mlađe generacije i da je ovo početak tradicije koju su podržali mnogi klinci i njihovi roditelji – kazao je Toni Perišin.

Ovogodišnji sponzori bili su tvrtke TQV Adria i Wurth koji su svim sudionicima osigurali majice, sprejeve i nagrade za prva i druga mjesta.

Neumorni DJ je bio Vanja Starša – Aka Stac, koji je zaslužan za energičnu atmosferu, a čitav događaj protekao pod “radarom” trenera i inicijatora street basketball Marka Novakovića.