BORILAČKI KICKBOXING

TIGAR KOD PREDSJEDNIKA: Predsjednik RH Zoran Milanović primio je članove Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca

KBK Tigar bio je organizator Europskog kupa Karlovac Open u kickboxingu održanog u svibnju ove godine- Nazočni članovi kluba koje je predvodio predsjednik i trener Tigra Zoran Cicvara upoznali su predsjednika RH Zorana Milanovića s postignućima ovogodišnjeg turnira Karlovac Open a koji je održan pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske.

  • Obavijestili smo Predsjednika da nam je u organizaciji Europskog kupa sufinanciranjem najviše pomoglo Ministarstvo turizma i sporta kroz natječaj za lokalni sport – organizaciju međunarodnih natjecanja, kao i naš partner Karlovačka športska zajednica i Zajednica športova Karlovačke županije. Posebno su nam pomogli i sufinancirali su naše natjecanje Grad Karlovac i Karlovačka županija, Turističke zajednice Grada Karlovca i Karlovačke županije – kazao je Zoran Cicvara.
  • Predsjednik RH Milanović se posebno zanimao za kickboxing pa smo ga u razgovoru upoznali s našim sportom i njegovim disciplinama, te činjenicom da smo jako ponosni što smo postali olimpijski sport. Također, nabrojali smo mu naše najpoznatije klubove, članove Hrvatskog kickboxing saveza, te se osvrnuli na rezultate koje je naš klub postigao u dosadašnjem radu – dodao je Cicvara.

Predsjednik Zoran Milanović čestitao je imenjaku i treneru Zoranu Cicvari na ustrajnosti u radu, kao i na uspješnoj organizaciji ovog velikog međunarodnog turnira.

Nakon uvodnog dijela Predsjedniku su se predstavili kandidati za reprezentaciju iz KBK Tigra: Lara Mihalić, Roka Puljak, Matej Medved i Leon Mušnjak, a uz njih predstavili su se i Lukas Jurašić koji je u razvojnom programu Hrvatskog olimpijskog odbora te Hana Javorović, sestra pokojnog člana kluba Mihaela Javorovića, po kojem je od ove godine i nazvan memorijal.

Čestitkama Tigru za uspješnu organizaciju Europskog kupa i rezultatskim ostvarenjima u proteklih 20 godina djelovanja pridružio se i savjetnik Predsjednika RH za područje sporta Željko Jovanović koji se zahvalio za gostoprimstvo tijekom posjeta Europskom kupu ove godine u Karlovcu.

Predsjednik se na kraju zahvalio na posjeti te je najavio svoj dolazak na sljedeće izdanje Europskog kupa u veljači 2022., dakako opet kao pokrovitelj turnira.

Foto: Ured Predsjednika RH