BORILAČKI TAEKWONDO

TAEKWONDO KAMP: Stotinjak sportaša i trenera sudjelovali na 1. Ljetnom kampu karlovačke Prane

TKD Prana u suradnji sa TKD Tigar iz Zagreba organizirao je od 24. do 29. kolovoza Taekwondo ljetni kamp Selce 2021. Ovo je bila i prva godina da su se kampu priključili i članovi Prane s teškoćama u razvoju.

Nakon već odrađenih bazičnih priprema oko 90 sportaša iz taekwondo klubova Prana, Tigar, Dugo Selo i Škorpion Gornja Vrba, uspješno su odradili u Selcu specifične pripreme.

  • Dnevni programi ispunjeni su bili jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim treninzima dok su u ostalo vrijeme djeca animirana raznim zabavnim sadržajima i igrama. Obzirom na pandemiju zadovoljni brojem sudionika, a vjerujem da će ih iduće godine biti još više. Ovo je prva godina da su se kampu priključili i članovi Prane s teškoćama u razvoju. Zahvalni smo direktoru Hostela Karlovac Dariu Smojveru koji je omogućio da djeca s teškoćama u razvoju budu oslobođena financiranja kampa te vjerujemo da će iduće godine svi članovi iz navedene grupe prisustvovati – kaže Goran Cvitak, trener No 1 karlovačkog TKD Prana.

Održan je i 1. Taekwondo Selce Open 2021. kojemu su nam se priključili i borci iz taekwondo kluba Gacka i taekwondo kluba Brinje. Odradili su odlične borbe a zadnji dan kampa podijeljene su zahvalnice i diplome za uspješno odrađen kamp.

Treneri Prane Goran Cvitak, Luka Vlašić, Marko Strusa i Petar Lukežić zadovoljni su svima koji su prisustvovali kampu jer su pokazali ozbiljan pristup treninzima, kao i veliku samostalnost i odgovornost prema cijelom programu.