KAŠ

POZIV VIŠESTAMBENIM ZGRADAMA

sponzorirani članak

„Mi investiramo u Vaše grijanje – Vi se grijete  20% jeftinije !“

Tvrtka PETRAČIĆ-projekt d.o.o. objavljuje „POZIV VIŠESTAMBENIM ZGRADAMA“ u gradu Karlovcuza ugradnju samostalnog visokoučinkovitog sustava grijanja u gradu Karlovcu.

Pozivaju se višestambene zgrade u Karlovcu površine veće od 3.000 m2 ili više zgrada sa zajedničkom podstanicom da se prijave na ovaj poziv „Mi investiramo – Vi se grijete 20% jeftinije“ radi ugradnje neovisnog visokoučionkovitog centralnog  grijanja

Postupak realizacije projekta je sljedeći:

  1. Prijava na poziv po predstavniku zgrade
  2. Prikupljanje potpisa za odluku o uvođenju novog grijanja zgrade
  3. Sklapanje ugovora za realizaciju investicije
  4. Izrada projekta  (30 dana)
  5. Izvođenje (30 dana)

U sklopu ovog poziva „Mi investiramo – Vi se grijete 20% jeftinije“ nema nikakvih radova na zgradi osim minimalnih radova u podstanici i na krovu ako se sustav grijanja smješta na krov.

Sustav je visoke učinkovitosti, čak do 98% jer koristi toplinu kondenzacije a sastavljen je iz više automatiziranih modula grijanja tako da je sustav pouzdan i može se podešavati prema specifičnim potrebama zgrade.

U Karlovcu smo isti sustav instalirali na tri objekta (Domobranska 18-18C, Krležina 6-6C i Hebrangova 12,12A) gdje su se postigle značajne financijske uštede.

Zainteresirani nas mogu kontaktirati na adresi tvrtke PETRAČIĆ-projekt d.o.o., Domobranska 3 u radnom vremenu pon-pet od 8-16 sati ili putem maila ili telefonom davor@petracic-projekt.hr , 047/601-534

Zašto plaćati skuplje kad može jeftinije ?

 Direktor

Davor Petračić dipl.ing.građ.